sep 11, 2023

Kunderapport – Frost Kraftentreprenør

frost kraftentreprenør

Frost Kraftentreprenør er totalleverandør av kraftentreprenørtjenester innen utbygging, drift, vedlikehold og beredskap av elektrisk infrastruktur, fiber og elsikkerhet i hele Norge. Med om lag 200 medarbeidere er de Nord-Norges største kraftentreprenør.

en lift som kan kjøre i all slags terreng

En av de oppgaver Frost Kraftentreprenør løser for deres kunder, er drift og vedlikehold av belysningsanlegg, for eksempel gate og fasadebelysning. Noen av disse oppgaver utføres i områder med ujevnt terreng, hvor det kan være en utfordring og komme frem. Derfor er det avgjørende for dem, å ha en lift som kan kjøre i all slags terreng, så de kan få både materialer og lift frem til arbeidsområdet.

Frost har god erfaring med Versalift fra tidligere, men hadde behov for en ny lift som nettopp kan kjøre i terreng. Derfor hjalp vi dem med å finne den rette løsning, i dette tilfellet en VT-54-LF montert på en MAN TGM 4×4.

vt-54-lf på en man tgm 4×4

De valgte nettopp denne modellen, da den har god fremkommelighet, rask lift med stor fleksibilitet og god rekkevidde, som gjør arbeidet effektivt for sjåføren. Samtidig er det installert en Smartbox workshop på chassiset, så Frost har god mulighet for å ha med utstyr til arbeidsoppgavene. Verkstedet gir mulighet for å løse oppgaver på stedet.

Overleveringen fant sted hos MAN Truck & buss Norge As på Fjellhamar.
Vi sier takk for en god handel og ønsker Frost god arbeidslyst med deres nye lift!

Les mer om produktet her

Vil du vite mer?

Ring eller send oss en e-mail – vi står klare til å hjelpe deg.