versalifT på messe

Vår deltakelse

I den kommende tiden vil det være mulig å se produkter fra Versalift på en rekke messer i Europa. På denne siden kan du lese om vår deltakelse, samt finne en oversikt over messene hvor Versalift er representert.

Versalift Scandinavia deltar på messer i Danmark, Norge og Sverige, hvor det i tillegg til Versalift-produkter er mulig å se produkter fra de merkene som de enkelte landene forhandler. Dette inkluderer merker under Time Manufacturing Europe; Ruthmann, France Elévateur & Movex samt fra merkene som forhandles lokalt i de enkelte land.

Finn mer informasjon om hvilke merker de enkelte landene forhandler på våre nettsider.

På messer i resten av Europa er det mulig å se et utvalg produkter fra Time Manufacturing Europe; inkludert Versalift, Ruthmann, France Elévateur & Movex.

På messene legger vi vekt på å velge utvalget av produkter som vi tar med oss ​​fra vårt store produktsortiment og viser frem. Dette gjøres ut fra hva som er relevant for de besøkende, og utvalget av lifter tilpasses alltid den spesifikke messen. Vi gleder oss stort til vår deltakelse, hvor vi blant annet skal vise frem nye, effektive og innovative løsninger. På messene kan du møte våre dyktige kollegaer, og det vil være mulig å få svar på dine spørsmål. Vi deler gjerne vår ekspertise om vårt store produktspekter og hjelper deg med å finne den rette liften for deg basert på dine behov.

Vi ser frem til å møte deg på messene, presentere produktene våre og svare på dine spørsmål.

 

Oversikt over messene

Nedenfor finner du informasjon om messene vi deltar på, og nederst et kontaktskjema slik at du kan kontakte oss dersom du har spørsmål.

Utleiekonferansen, Norge
15 – 16. Februar 2024
Lokation: Gardermoen

Besøk Utleiekonferansen, hvor du kan oppleve presentasjoner fra relevante foredragsholdere innen utleiebransjen, og se nyheter fra bransjens leverandører.

Underhållsmässan, Sverige
12 – 15. Marts 2024
Lokation: Göteborg

I år fokuserer Underhållsmässan på bærekraft i vedlikeholdsbransjen. Besøk messen og hør spennende presentasjoner, få relevant opplæring og møt bransjens leverandører.

INTERMAT, Frankrig
24 – 27. April 2024
Lokation: Paris

Besøk INTERMAT, hvor årets fire hovedtemaer er innovasjon, energi, nye løsninger og CSR-forpliktelser. Du kan oppleve deltakere fra hele Europa på denne byggemessen.

IFAT, Tyskland
13 – 17. Maj 2024
Lokation: München

IFAT er verdens ledende messe for håndtering av vann, avløpsvann, avfall og råstoffer og arrangeres over hele verden. I mai møtes bransjefolk fra Europa i München.

Dansk Liftmesse, Danmark
16 – 17. Maj 2024
Lokation: Slagelse

Besøk Dansk Liftmesse, hvor du kan oppleve et stort utvalg av lifter og minikraner og ta en prat med den danske liftbransjens ledende forhandlere og produsenter.

Eliaden, Norge
28 – 30. Maj 2024
Lokation: Lillestrøm

Besøk Eliaden, en av Norges største messer med fokus på fremtidens løsninger innen energi, industri, automasjon og elektroinstallasjon.

Entreprenad Live, Sverige
5 – 7. September 2024
Lokation: Skåne

Besøk Entreprenad Live, en regional messe som samler bransjefolk til dager fulle av utstillinger, prøvekjøringer, seminarer og opplevelser.

Platformers’ Days, Tyskland
6 – 7. September 2024
Lokation: Karlsuhe

Platformers’ Days er en av Europas største messer innen lift, med opptil 100 utstillere som skaper unike muligheter til å nettverke og se den siste utviklingen innen bransjen.

Vertikal Days, England
11 -12. September 2024
Lokation: Newark

Vertikal Days er et arrangement med sin kjerne sentrert rundt adkomstplattformer, kraner, teleskoplastere og tilhørende løfteutstyr for profesjonelle.

Dyrsku’n, Norge
13 – 15. September 2024
Lokation: Seljord

Besøk Dyrsku’n, Norges viktigste møteplass for mat og landbruk, handel, politiske debatter, foredrag og opplevelser.

JDL, Frankrike
25 – 27. September 2024
Lokation: Beaune

JDL er en av Europas ledende messer innen bygg, industri og transport med opptil 300 stands og 20 000 besøkende.

KONTAKT OSS

Vil du vide mere?

Ring eller send os en e-mail – vi står klar til at hjælpe dig.