Miljø- og kvalitetspolitikk

Miljøpolitikk

Versalift skal være en miljøbevisst bedrift og dermed ta vare på miljøet, brukerne av produktene og de ansatte.

Mål

  • Opprettholde et styringssystem som er sertifisert i henhold til ISO 14001 Miljøledelse og dermed forplikte bedriften, så vel som den enkelte ansatte, til å forebygge og/eller redusere uønskede påvirkninger og arbeide for mindre miljøpåvirkning og sikker håndtering av miljøfarlige stoffer og arbeide for reduksjon og substitusjon av disse.
  • Tilby løsninger som er miljøvennlige i bruk, preget av ingen eller lite utslipp av støy og gasser, som oppfyller myndighetenes krav til beskyttelse av sensitive miljøer/soner, som f.eks. parker, bymiljøer.
  • Produsere med miljøvennlige råvarer og varer og kontinuerlig tilstrebe å erstatte prosesser, varer og hjelpevarer med bedre, til det beste for arbeidsmiljø og miljø.

 

Kvalitetspolitikk

Versalift skal markedsføre og selge de mest effektive, pålitelige og holdbare bilmonterte liftene. Versalift skal utvikle, konstruere og produsere etter kundenes behov ved å kombinere kjent teknologi i Versalift og Condor med oppdaterte løsninger og det beste håndverket. Versalift skal levere kvalitetsprodukter i tide og gi optimal service, og dermed gjøre det enkelt å være kjøper og bruker av lifter fra Versalift Danmark.

 

Mål

  • Hele tiden jobbe med å utvikle liften på bilen som best møter brukernes behov med stabile og oversiktlige funksjoner.
  • Kontinuerlig optimalisere produktene/funksjonene ved hjelp av både kjente og nye teknologier.
  • Utvikle, designe og produsere slik at lifter og biler enklest kan tilpasses aktuelle og individuelle behov.
  • Opprettholde et styringssystem som er sertifisert i henhold til ISO 9001 Kvalitetsledelse og dermed forplikte bedriften, samt den enkelte ansatte, til å arbeide for et stadig høyere nivå av kvalitet og produktsikkerhet.

 

Sertifiseringer

Versalift® oppfyller ANSI og er CE-godkjent, og vi er sertifisert etter ISO 9001 og ISO 14001 standardene.

VERSALIFT er registrert som leverandør i Sellihca Nordic Utility Pre-Qualification System.

Vil du vite mer?

Ring eller send oss en e-mail – vi står klare til å hjelpe deg.