Versalift VTX 240 G3
– liften for alle

Vår mest allsidige lift!

Her får du en kompakt lift montert på chassis som til tross for stor arbeidshøyde ikke veier mer enn at den kan kjøres på et lite førerkort.

Liftbilen er utviklet og bygget i Danmark og er dermed tilpasset de nordiske forholdene. Den fungerer hele året, uansett vær og temperatur, på samme måte som pulverlakkering sørger for at liften har en sterk overflate som er motstandsdyktig mot rust.

Utviklet etter dine behov

VTX 240 G3 er tredje generasjon VTX. Vi utvikler og forbedrer oss hele tiden etter ønsker fra kundene våre for å kunne tilby en lift som oppfyller markedets forventninger. Derfor er det også flere og flere kunder som kan få glede av vår VTX.

Du får en billift som enkelt og effektivt kan brukes til å løse en lang rekke vanskelige oppgaver. Da vi utviklet vår VTX, hadde vi et sterkt fokus på brukervennlighet og fleksibilitet.  Dette har resultert i en lift som er enkel å bruke og gir operatøren den optimale brukeropplevelsen – fra automatisk oppsett av liften til det er på tide å pakke sammen etter utført arbeid. Den effektive HOME-funksjonen pakker sammen både lift og støtteben.

VTX 240 G3 informasjon

 

  • 24 meter arbeidshøyde

  • Totalvekt under 3,5 tonn

  • 220 kg kurvkapasitet

  • Alternativ for hybrid

  • Nivellering opptil 6°/6° ​

  • Brukervennlig kontrollpanel med display

  • Automatisk funksjon for oppsett og sammenpakning

  • 2 x 90-graders kurverotasjon

HYBRID ELLER 100 % ELEKTRISK

Du kan få din VTX både som hybrid eller helelektrisk. Det gir deg en elektric lift, slik at du reduserer utslipp og eksosgasser, og som en bonus får du en lift som er nesten lydløs.

Og hvis det ikke er nok til å overbevise deg, så kan du faktisk kjøre VTX med batteripakke på et vanlig klasse B-førerkort. Vi ønsker at alle skal kunne jobbe grønnere, derfor veier liftbilen under 3,5 tonn inkludert sjåfør og drivstoff. For å få plass til batteripakken har vi fjernet passasjersetet på modellene som veier 3,5 tonn. I modellen som veier 5 tonn er det fortsatt sete både for fører og passasjer, og det er over 1 tonn nyttelast.

Unikt arbeidsdiagram

VTX har en god og populær funksjon i form av en rett bom, supplert med en forlengelse på 12,5 meter*, slik at du kan komme deg opp på tak, for eksempel ved snørydding, beskjæring av trær, plater eller maling. Samtidig er kurven til VTX montert på siden, slik at du kan komme nær arbeidsområdet ditt. Den er for eksempel spesielt nyttig for takarbeid.

I tillegg er det mulig å komme 3,3 meter under terreng, noe som betyr at VTX har et helt unikt arbeidsdiagram som gir deg en ideell plattform for å utføre en rekke arbeidsoppgaver.

Det intelligente kontrollpanelet er designet med et sensorsystem. Sensorene gir input til den innebygde datamaskinen som fortløpende beregner og viser hvordan liften kan brukes optimalt og sikkert. Det gir også økt fleksibilitet i arbeidsdiagrammet, der liften også beregner og tar hensyn til belastningen på kurven.

*med 80 kg i kurven

En lift fullpakket med funksjoner

En av tingene som gjør VTX så brukervennlig, er at den har et kontrollpanel med en display-skjerm. I tillegg kan du med styresystemets to joysticks styre opptil fire funksjoner samtidig. Det betyr konkret at du kan senke den øvre bommen samtidig som du forlenger teleskopbommen, aktiverer støttebenet og roterer hele liften utover siden av liftbilen. Med denne funksjonen kan du nå opp til siden av ønsket arbeidsområde og deretter nå det du ønsker.

Display-skjermen er montert på siden av girspaken, slik at brukeren enkelt kan styre en rekke av funksjonene på liften og hele tiden se hvilke alternativer som finnes.

Display-skjermen leder brukeren enkelt gjennom de ulike stadiene ved oppsetting av støtteben, slik at oppstart skjer uten problemer. Du kan enkelt sette opp støttebeina med et enkelt trykk på en knapp, og støttebeina stopper deretter noen centimeter fra bakken, slik at det blir enkelt å plassere fotplatene riktig.

På samme måte veileder skjermen deg når du bruker «Hjem»-funksjonen, hvor både liften og støttebenet automatisk kan settes tilbake i transportposisjon. De klare instruksjonene på skjermen gjør at selv uerfarne brukere enkelt kan sette opp liften og begynne å bruke den.

Noe av det som understreker allsidighet til VTX er at den kan håndtere opptil seks graders helling, uavhengig av bilens posisjon. Evnen til å jobbe i så bratte bakker understreker også hvorfor VTX240 G3 regnes som en allsidig lift, som kan håndtere mange ulike oppgaver.

BESTILL EN GRATIS DEMO

✓ Ingen forpliktelser     ✓ Full gjennomgang etter behov      ✓ Vi kommer til deg

Vil du vide mere?

Ring eller send os en e-mail – vi står klar til at hjælpe dig.