Personvernerklæring

Persondatapolitikk hos Versalift Norway

Vi samler kun inn persondata i tilfeller der det er relevant for oss, og vi vil kun samle inn persondata hvis det er relevant for din aktivitet hos Versalift Norway. Når vi samler inn, behandler og bruker dine persondata, overholder vi alltid alle relevante lovbestemmelser. Vi vil kun oppbevare dine persondata så lenge vi enten er pålagt en juridisk forpliktelse til dette, eller så lenge det er relevant for det formålet de ble samlet inn til.

Informasjon vi samler inn

Hvis du ønsker å kjøpe og motta et produkt eller en tjeneste fra oss, trenger vi å samle inn visse persondata for å kunne gjennomføre transaksjonen og for å kunne tilby deg våre tjenester. Vi kan bruke informasjonskapsler for å holde styr på innholdet i handlekurven din mens du bruker vår nettbutikk. Vi kan samle inn informasjon som navn, e-postadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis forskjellig fra postadresse), telefonnummer og betalingsopplysninger. Versalift Norway samler og behandler dine persondata når du gjør følgende: besøker vår nettside.

Den ansvarlige for databehandlingen

Den ansvarlige for innsamling, behandling og bruk av dine personopplysninger på versalift.no er Versalift Norge A/S, Industriområde Grav 9, 1860 Trøgstad, organisasjonsnummer 931 032 119.

Behandlingsgrunnlag og formål

Vi samler inn dine vanlige kontaktopplysninger som navn og adresse for å kunne levere produktet eller tjenesten du har kjøpt fra oss. Vi samler inn din e-postadresse for å kunne sende deg en ordrebekreftelse og leveringsbekreftelse. Dine opplysninger (unntatt din e-postadresse hvis du har gitt samtykke til behandling av denne med tanke på å motta tilbud) vil bli slettet fem år etter at du har mottatt varen eller tjenesten.

Andre mottakere av personopplysninger

Vi selger ikke dine personopplysninger til tredjepart, og vi overfører ikke dine personopplysninger til land utenfor EU/EØS. Vår nettside er hostet av Dandomain, som fungerer som vår databehandler. Alle personopplysninger du oppgir på vår nettside vil bli lagret i Dandomains datasenter.

Vi benytter eksterne selskaper som leverandører for å levere våre tjenester best mulig. Disse eksterne leverandørene er databehandlere og kan i noen tilfeller behandle personopplysninger i forbindelse med levering av tjenester til oss. Våre databehandlere behandler kun personopplysninger i henhold til våre instruksjoner og i samsvar med kravene til databehandlere i lovverket.

Vi har inngått databehandleravtaler med våre databehandlere, som er vår garanti for at de overholder gjeldende regler om beskyttelse av personopplysninger.

Dine rettigheter

Som den registrerte har du en rekke rettigheter som vi til enhver tid må sikre oppfyllelse av. Du har rett til å be oss om følgende:

  • Å få tilgang til og rette/endre dine personopplysninger
  • Å få slettet personopplysninger

Du har også rett til å protestere mot behandlingen av dine personlige data, og du har rett til å klage til en databeskyttelsesmyndighet. Hvis du ikke lenger ønsker at vi skal behandle dine personopplysninger, eller at vi skal begrense behandlingen av dine personopplysninger, kan du også sende oss en anmodning om dette på vår e-postadresse salg@versalift.no.

Vil du vite mer?

Ring eller send oss en e-mail – vi står klare til å hjelpe deg.