Nyheter

Nyheter, guider og blogginnlegg om alt fra nye produkter, sikker drift av lift til historier fra kundene våre. Følg med her eller på våre sosiale medier!

Kunderapport – Frost Kraftentreprenør

Frost Kraftentreprenør forteller om hvorfor de valgte å kjøpe en Versalift, når de hadde behov for en ny lift som kan kjøre i all slags terreng.
Frost Kraftentreprenør er totalleverandør av kraftentreprenørtjenester innen utbygging, drift, vedlikehold og beredskap av elektrisk infrastruktur, fiber…

Hvilken lift skal jeg velge?

Når vi snakker om lifter, snakker vi om en bred kategori arbeidsmaskiner for arbeidsoppgaver som krever at du kommer deg opp i høyden. Det er mange oppgaver som krever en personlift som en sikker arbeidsplattform, hvor du trygt og effektivt kan utføre jobben din.

10 trinn for sikker drift av lift

Det handler om din sikkerhet – derfor er det en god idé å ha kontroll på forholdsreglene før du går opp i en lift. Du kan unngå mange skader og ulykker ved å sette deg inn i hvordan utstyret fungerer før bruk og ved å være oppmerksom på både liften og omgivelsene.

Slik tester vi liftbiler

Vi tar sikkerhet på alvor. Når du kjøper en Versalift får du ikke bare et arbeidsverktøy for å løse en oppgave. Du får en ekstra mann på laget som er der for å gjøre arbeidet ditt enklere og tryggere.

Spennende nyheter fra Versalift

Det er alltid nye spennende ting som skjer hos Versalift! På nyhetssiden vår kan du lese mer om hva som skjer i selskapet og finne ut hva som er aktuelt hos Versalift. Du er også velkommen til å lese mer om selskapet vårt på Om oss-siden hvis du vil lære mer om hvem vi er og hva vi har hatt suksess med i tidens løp.

Vi deler jevnlig nyheter og relevante historier på denne siden for deg som jobber med eller er interessert i lift. Det kan handle om alt fra nye produkter, utvikling av hybrid- og elektriske løsninger for liftbiler eller hvordan du kjører trygt med lift. Vi deler også historier fra våre kunder som bruker liftene våre hver dag.

Du kan holde deg oppdatert her på nettsiden vår eller følge oss på Facebook og Linkedin, hvor du også kan bli oppdatert på våre produkter og små og store historier fra hverdagen hos Versalift.

Vil du vide mere?

Ring eller send os en e-mail – vi står klar til at hjælpe dig.