Service

Servicenettverk i verdensklasse

Vi hjelper deg med å holde liften din i toppform! Vi tilbyr liftservice på alle liftene vi selger, slik at sikkerheten er under kontroll, og liften din holder i mange år fremover.

Serviceteamet er dedikert til å yte service av høyeste standard og verkstedet vårt inspiseres årlig av ASAS Sertifisering AS.  Vårt godt trente personale er eksperter og sikrer høy kvalitet og presisjon. Vår høye standard har gjort oss til en av de foretrukne leverandørene av personløftere for bedrifter i hele Europa.

 

 

Kontakt versalift service

Du kan kontakte vår tekniske support hver ukedag fra kl 07.00-15.00

Versalift Service: Industriområde Grav 9,1860 Trøgstad

Møt serviceteamet

Service, reservedeler og garanti

Versalift_ansatt_Daniel_Eriksen

Daniel W. Eriksen

Versalift_ansatt_Marcus_Hansen

Marcus Skjefstad Hansen

Ledelse

Versalift_medarbejder_Jakup_Mortensen

Jákup Mortensen

Landsdekkende liftservice

Fra vårt hovedkontor i Trøgstad yter vi service til kunder i hele Norge. Våre serviceteknikere kjører ut og utfører reparasjoner, årlige kontroller og inspeksjoner hos deg eller på vårt verksted.

Serviceavtaler

Når du kjøper en serviceavtale, hjelper vi deg med å sikre at liften din holder i mange år fremover. Du kan også utvide servicekontrakten til å inkludere reservedeler og servicebackup. På denne måten sikrer du at du kan få arbeidsverktøyet i drift igjen så raskt som mulig. Liftbilene våre er langsiktige investeringer og for å beskytte investeringen din tilbyr vi bransjens ledende delegaranti, i en periode på minst 10 år etter at liften er ferdigbygget. Les mer om våre tjenester her.

 

Kontrollrapporter

Tilsynsbesøkene fra ASAS Certification AS sikrer at vårt verksted leverer et høyt og konsistent nivå. Ved de årlige besøkene kontrolleres verkstedet, utstyret og de ansattes ferdigheter og opplæring.Det sikres også at verkstedet har dokumentasjon for de lovpålagte årlige tilsynene som utføres. Kontrollen utføres av Noorsi som er et uavhengig selskap. Som en del av kontrollen gjennomføres det en stikkprøvekontroll av de liftene som er kontrollert årlig av oss. Tilsynsbesøkene er dermed din garanti for at tjenesten vi leverer holder høyeste standard.

Kontakt Versalift service

Vil du vite mer?

Ring eller send oss en e-mail – vi står klare til å hjelpe deg.