Om Versalift

Om Versalift

Versalift Norway er en del av en verdensomspennende merkevare med europeisk hovedkontor i Danmark og hovedkontor i Waco i Texas. Vi har også avdelinger i Sverige, England, Frankrike, Spania og flere steder i USA. I 2023 åpnet vi vår salgs- og serviceavdeling i Norge, noe som sikrer at vi er tett på de norske kundene våre.

Vi bygger lifter på chassis og kassebiler og lager spesiallifter med skreddersydde interiørløsninger og lakk etter behov, slik at det matcher ditt varemerke. Versalift er det naturlige valget for arbeid i høyden, blant annet innenfor energisektoren, gate- og trafikkbelysning, utleiebransjen, vinduspolering osv.

Versalift tilbyr elektriske lifter og hybridløsninger med de mest allsidige batteridrevne liftene i bransjen, samt alternativt drevne liftbiler. Vi tilbyr ulike hybridsystemer både for kassebiler, pickuper og lastebiler – også for ettermontering.

Hele Norges leverandør av lifter

Med Versalift Norway får du tilgang til en lift i Norge med sikre arbeidshøyder fra 14 til 90 meter fra kassebiler og chassis. En personlift på kassebil har en totalvekt på mellom 2,9 og 7,2 tonn og en totalvekt fra 3,5 tonn og oppover på chassis. 

Vi tilbyr både verkstedsinnredning og oppbevaring i kassebilene våre, og det er også mulig å få skapløsninger med oppbevaring av utstyr og materialer på mange av våre chassis-konstruksjoner.

I tillegg til egenproduserte billifter til salg fører Versalift også et bredt sortiment av Ruthmann, Ecoline, Bluelift, Skyjack, Movex og France Elevateur.

Ledende produsent av bilmonterte lifter i Europa

Versalift har produksjon både i Danmark og Texas, men de aller fleste liftbilene for det europeiske markedet produseres i Danmark. Versalift Danmark har hovedkontor i Farsø i Nordjylland. Med en produksjon på cirka 1100 lifter i året og 185 ansatte, er Versalift Danmark en av Europas ledende produsenter av bilmonterte lifter, både på chassis og kassebiler.

Vi leverer rundt 300 nøkkelferdige liftbiler i året til kunder i Danmark, Sverige, Norge og resten av Europa. I tillegg sender vi cirka 800 lifter til England og Frankrike, hvor de er ferdig montert på våre lokale anlegg.

 

En del av TIME-familien

TIME Manufacturing Company i Waco, Texas i USA, er verdens ledende produsent av bilmonterte personlifter. Selskapet er delt inn i to produktdivisjoner; Versalift og Condor som ble grunnlagt i 1965 og regnes som en av pionerene på området. Siden den gang har flere produsenter av lifter blitt en del av TIME-familien, som nå også inkluderer Ruthmann, Movex og France Elévateur. Versalift® oppfyller ANSI og er CE-godkjent, og vi er sertifisert etter ISO 9001 og ISO 14001-standardene.

Versalift International er den globale eksportavdelingen til TIME Manufacturing Company og er ansvarlig for eksport av Versalift over hele verden, bortsett fra Nord- og Sør-Amerika. Versalift International har hovedkontor i Danmark, hvor de forsyner kunder over hele verden gjennom et globalt nettverk av lokale forhandlere.

Vil du vite mer?

Ring eller send oss en e-mail – vi står klare til å hjelpe deg.