Tjenester

Det handler om din sikkerhet

Når det gjelder arbeid med lift er sikkerhet avgjørende. En stor del av denne sikkerheten garanteres ved å sørge for at utstyret ditt vedlikeholdes og fungerer som det skal. Med Versalift som din servicepartner er du garantert kvalitetsservice når du trenger det.

Vi tilbyr servicekontroll, årlige kontroller og reparasjoner av alle liftene vi selger. I vårt serviceverksted klargjør vi våre egne, nye kjøretøy og utfører alle service- og garantireparasjoner. Og med vår landsdekkende serviceorganisasjon, bemannet med egne spesialutdannede serviceteknikere, kan du være sikker på at liften din er i gode hender.

Vi har et lager av reservedeler til liftene våre, slik at du slipper å vente på deler ved reparasjoner og havari.Da unngår du også unødvendig nedetid.

På denne siden kan du lese om de ulike tjenestene vi tilbyr, samt muligheten for å lage en fast tjenesteavtale.

Vi forlenger garantien på din nye lift med ett år, hvis du får utført første års serviceinspeksjon  og de lovpålagte årlige inspeksjonene på et av verkstedene våre.

Lovpålagt årlig kontroll for deg som utfører tjenesten selv

For deg som utfører tjenesten selv tilbyr vi å gjennomføre den årlige, lovpålagte kontrollen av lifter. Arbeidstilsynet krever at alle lifter kontrolleres på godkjent verksted hvert år. Det er din garanti for at liften kjører sikkert og stabilt. Dersom liften din gjennomgår større renoveringer, må den også kontrolleres før den godkjennes for bruk på nytt

Ved den årlige kontrollen sjekker vi liften din for feil og mangler og gjennomfører en funksjons- og belastningskontroll. Når liften er inspisert og reparert for eventuelle feil og mangler, får du en ny godkjenning. Inspeksjonen dokumenteres i liftens journal, og sertifikatet for belastningstesten vedlegges, slik at du kan dokumentere at din lift har gjennomgått den obligatoriske inspeksjonen.

Servicekontroll inkl. årlig sjekk – vi tar oss av alt

La oss inspisere, smøre og sjekke liften din for deg.Så lenge det ikke er større reparasjoner kan vi gjøre det hos deg, ellers utfører vi service på alle lifter i verkstedet vårt. Med andre ord gjør vi det enkelt for deg å sikre at liften din varer i mange år og er klar til å yte!

Til servicekontrollen undersøker vi selve liften og delene til liften. Vi går gjennom hele konstruksjonen, inspiserer, renser og smører bommer, aksellåser og støtteben, samt andre bevegelige deler på delene til liften. Vi sørger også alltid for å skifte alle filtre og motorolje på delene til liften. Vi sjekker selvfølgelig at alle funksjoner for nøddrift fungerer som de skal.

Til slutt gjennomfører vi den lovpålagte årlige kontrollen og godkjenningen av liften. Les hva den årlige kontrollen av liften innebærer i avsnittet over.

Som utgangspunkt omfatter vår servicekontroll kun liften og ikke selve bilen. Dersom du ønsker det, kan vi arrangere service på bilen samtidig som liften.

Fast serviceavtale – et sterkt partnerskap

Få rabatt med servicekontrakt ved å la oss ta oss av all service på liften din. Inngår du en fast serviceavtale, får du hele pakken, slik at du er sikker på å alltid ha den beste servicepartneren for å holde deg i gang.

En fast tjenesteavtale inkluderer:

  • Gratis support
  • Årlig kontroll og årlig serviceinspeksjon med rabatt
  • Rabatt på arbeidstimer og reservedeler når vi utfører servicen

Vi finner en løsning som matcher dine behov – kontakt oss og finn ut mer.

Kontakt Versalift service

Vil du vite mer?

Ring eller send oss en e-mail – vi står klare til å hjelpe deg.