Brukte lifter

Har du spørsmål eller ønsker et uforpliktende tilbud, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Du finner et utvalg av våre brukte lifter på siden under, eller kontakt oss for å høre om vi har andre brukte lifter på vei.

Versalift Norge forhandler et hav av ulike brukte lifter. Liftene brukes i utgangspunktet til utleie og tilstanden på liften er rangert mellom 1-5, hvor fem er best. Du kan lese mer om dette på det enkelte produktet på Mascus sin nettside.

Ved kjøp av brukt lift får du en gunstig pris, men det er også en her-og-nå løsning, siden liften kan hentes umiddelbart. Dette er veldig nyttig hvis du skal bruke liften med en gang og ikke har tid til å vente på levering av ny lift. En brukt lift kan være løsningen for deg hvis du for eksempel står midt i et prosjekt og trenger en lift av høy kvalitet så raskt som mulig.

Ta gjerne kontakt om du er interessert i en brukt lift eller ønsker et uforpliktende tilbud. Vi sitter klare for å hjelpe deg.

Hjelp til å ta det rette valget

Vi hjelper deg gjerne med å ta det rette valget. Vi har mange års erfaring når det gjelder lifter og er derfor alltid klare til å hjelpe deg med å ta det riktige valget, også innen brukte lifter.

Vil du vide mere?

Ring eller send os en e-mail – vi står klar til at hjælpe dig.